Over ons

Dit jaar viert Folkers Zonweringen een jubileum en is al 40 jaar het adres voor zonweringen, rolluiken, terrasoverkappingen en garagedeuren in Mussel en wijde omgeving. Een echt familiebedrijf, waar kwaliteit en service hoog in het vaandel staan.

Kwaliteit, duurzaamheid en service.
Folkers Zonweringen staat voor het leveren van kwaliteitsproducten. Zo zijn wij Selected Dealer van enkele topspelers op zonweringgebied, zoals Brustor, Roma, Sunmaster, Unilux horren, en Novoferm garagedeuren. Hoogwaardige producten die met een gerust hart aan uw woning gemonteerd kunnen worden.
Niets frustrerender dan een investering aan uw woning, waar u meer nawerk van heeft dan plezier. Folkers Zonweringen gaat dan ook voor producten met een lange levensduur. Waarom zou u willen investeren in zonwering dat na vijf jaar al weer aan vervanging toe is?jeux gonflables
Geen enkele woning is gelijk en ieders wensen zijn anders. Folkers Zonweringen bepaalt dan ook niet wat u nodig heeft, dat doet u zelf!
Bezoek gerust de showroom in Mussel. Aan de hand van enkele voorbeelden en een informatief gesprek krijgt u een goed beeld van wat er geschikt is voor uw woning.

Bellen of via de website een offerte opvragen is uiteraard ook mogelijk. Via een ‘aan huis’-bezoek kan er deskundig advies worden gegeven, of een passende offerte worden opgesteld.

Folkers Zonweringen omdat:

  • Ruime showroom met eigen parkeerplaatsen.
  • Offerte op maat/persoonlijk advies bij de klant thuis.
  • Volledige garantie die meestal verder gaat dan de fabrikant ons biedt.
  • Eigen monteurs.
  • Regelmatig speciale aanbiedingen.
  • Wij kwaliteit voorop stellen!