aktie

Klik hier voor de acties bij Folkers Zonweringen!

pm 5*nieuw in onze showroom de Weinor plaza viva* 

 

img 6037Eigen montage team!


Folkers Zonweringen

Bouwerskamp 7

8301 AE Emmeloord

tel.: 0527 - 615545

Mob: 06-39845349

i.v.m. spam A.U.B. mailen via ons contactformulier. 

Openingstijden:

Maandag: gesloten

Di t/m Vrijdag 09.30 tot 17.00

Zaterdag: 10.00 tot 16.00 

's Avonds

Op afspraak geen probleem!

 

 

Afdrukken

buitenjaloezie binnen topnw logo roma

Buitenjaloezieën

Nieuw in de showroom: de modulo met nieuwe CDL lamel!

Buitenjaloezieën waren voorheen eigenlijk alleen van toepassing voor kantoren en bedrijfspanden. Dit soort panden worden vaak voorzien van een koof waar een groot jaloezieën pakket in opgetrokken kan worden. Tegenwoordig is de trend deze systemen ook in de particuliere woonsector toe te passen.   Roma heeft voor zowel de projectwereld als privé sector buitenjaloezieën:   Raffstore, deze buitenjaloezie wordt toegepast in een rolluikkast waardoor deze niet alleen eenvoudig (vergeleken met standaard buitenjaloezieën) te monteren is maar ook nog eens harmonieus aansluit op andere producten zoals rolluiken of screens.   Alustore, dit type buitenjaloezie wordt over het algemeen gebruikt in de projecten wereld waar panden zijn voorzien van een bouwkundige koof. Voor situaties waar u niet beschikt over een koof maar wel graag een buitenjaloezie met bijvoorbeeld staaldraadgeleiding wil, dan hebben wij daar natuurlijk ook een oplossing voor. Lees hiervoor snel verder onder Alustore.   Maar wat is er nu zo aantrekkelijk aan een buitenjaloezie? Een buitenjaloezie heeft onder andere de volgende voordelen:  

 

 

 

buitenjaloezie-zonverblinding1

Bescherming tegen zonverblinding Buitenjaloezieën schermen de stralingswarmte bijzonder efficiënt af en kunnen altijd door de wendbare lamellen de actuele lichtverhouding aanpassen. De nieuw ontwikkelde DBL-Lamel (Drei Bogen Lamel) ook wel S-Lamel genoemd zorgt er voor dat u geen last meer heeft van de direct instralende zon.

buitenjaloezie-rendement2

Rendement Door de flexibele lichtsturing kunnen de kosten voor verlichting, verwarming en airconditioning verminderd worden (diffuus licht). Tevens is het een goede bijdrage aan het milieu!

buitenjaloezie-communicatie3

Communicatie Door het vrije zicht naar buiten en de mogelijkheid tot communicatie met de buitenwereld wordt een mogelijk opgesloten gevoel weggenomen. Het is zo eenvoudig om van de zonwering te genieten en daarbij toch vrij zicht te hebben.

buitenjaloezie-multi4

Multifunctionaliteit Door de Raffstore systemen van de .XP-serie krijgen de bouwers moderne bouwelementen, die door extra uitvoeringen multifunctioneel uitrustbaar zijn en bieden daardoor een duidelijke meerwaarde. De ook later inzetbare module met insectenhor of textiel screen zorgen voor een zinvolle productverbreding. U heeft ook geen extra buitenliggende montage-inrichtingen nodig. Alles is netjes in de kast ondergebracht en wordt in een tweede loopkamer achter het rolluiklamel geplaatst.

 

P9150215