aktie

Klik hier voor de acties bij Folkers Zonweringen!

pm 5*nieuw in onze showroom de Weinor plaza viva* 

 

img 6037Eigen montage team!


Folkers Zonweringen

Bouwerskamp 7

8301 AE Emmeloord

tel.: 0527 - 615545

Mob: 06-39845349

i.v.m. spam A.U.B. mailen via ons contactformulier. 

Openingstijden:

Maandag: gesloten

Di t/m Vrijdag 09.30 tot 17.00

Zaterdag: 10.00 tot 16.00 

's Avonds

Op afspraak geen probleem!

 

 

Afdrukken

logo hub_v4

Uw huis in beweging via uw smartphone of tablet met Somfy!

 

 

Somfy op TV

Vanaf de week voor Pasen - 23 maart - en later in april is Somfy met 3 verschillende tv spots te zien op de zenders: NPO 1, NPO2 en NPO3. Dit jaar alleen via de STER! De  commercials, van elk 10 seconden, belichten verschillende thema’s zoals:

  • Actieve zonwering om zorgeloos van de zon te genieten, scenario’s die zorgen voor meer comfort
  • Wakker worden! In de ochtend op tijd gewekt worden door de binnenzonwering automatisch te laten openen
  • Veiligheid doordat je (op afstand) via je smartphone in contact staat met je huis. Een jongen vertrekt van huis en alles in je huis kan in een keer met een scenario worden afgesloten!


Huisautomatisering wordt zo op verschillende manieren geïllustreerd. Nieuw dit jaar is de afsluiting met: Somfy Building happiness een nieuwe tune. De tv spotjes zullen ook te zien zijn op het Nederlandse Somfy YouTube kanaal

 

 

 


De nieuwe collectie Situo IO afstandsbedieningen!

De nieuwe collectie van Situo io afstandsbedieningen zal iedereen die net zoveel van design als van comfort houdt, deze handzender zeker in de smaak vallen. De glanzend metallic afwerking past gemakkelijk in elk interieur en heeft een ingetogen maar een modern, frisse uitstraling met slanke lijnen, die voldoet aan de hoogste gebruikersnormen. De Situo io collectie is in elk detail fraai maar bovenal, ergonomisch in gebruik.

De Situo io serie zal binnenkort beschikbaar komen in 2 uitvoeringen: een 1 kanaals en een 5 kanaals zender. Met 1 kanaal bedien je één individueel product, zoals een zonwering of rolluik, of een groep producten tegelijkertijd. De 5 kanaals uitvoering kan tot 5 producten individueel of 5 groepen producten tegelijkertijd aansturen. Als eerste zal de Situo 1 io Pure vanaf medio april 2015 verkrijgbaar zijn.

Later dit jaar verwachten wij ook nog de Situo io Variation. Een vrijwel identieke afstandsbediening maar voorzien van een scrollwiel om bijvoorbeeld de verlichting nauwkeurig te dimmen of de jaloezieen te kantelen

 

 

Folkers Zonweringen Somfy homemotiondealer!

Somfy noemt huisautomatisering Home Motion, ofwel het bedienen van producten in en om huis met behulp van een afstandsbediening of zelfs een smartphone of tablet!

De tijd ligt niet eens zo ver achter ons dat we alles met de hand deden: zonneschermen intrekken, rolluiken laten zakken, de garagedeur openen en al wat niet. Home Motion by Somfy neemt deze handelingen van u over!  

 

Alles nog eens rustig nalezen?  http://www.homemotion.nl/