aktie

Klik hier voor de acties bij Folkers Zonweringen!

pm 5*nieuw in onze showroom de Weinor plaza viva* 

 

img 6037Eigen montage team!


Folkers Zonweringen

Bouwerskamp 7

8301 AE Emmeloord

tel.: 0527 - 615545

Mob: 06-39845349

i.v.m. spam A.U.B. mailen via ons contactformulier. 

Openingstijden:

Maandag: gesloten

Di t/m Vrijdag 09.30 tot 17.00

Zaterdag: 10.00 tot 16.00 

's Avonds

Op afspraak geen probleem!

 

 

Afdrukken

 

Architecten.

Geachte architect,

 

 

Folkers Zonwering heeft inmiddels al veel ervaring met diverse projecten, deze zijn natuurlijk rechtstreeks bij ons aan te vragen, maar om u online een oplossing te kunnen geven heeft nw logo roma een speciale site voor architecten gemaakt.

Op de site van Roma staat alles over op en inbouw rolluiken, buiten jalouzieen/raffstore en screens.    

Alle overige (b.v.) uitval, knikarmscherm, markiezen of raamdecoratie/binnenzonwering kunt u rechtstreeks bij Folkers Zonweringen opvragen. tel. 0527-615545 of via de mail: Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien.  

 

 

Inbouwrolluiken en technische ondersteuning voor architecten.

Op de site www.roma.de zijn de DWG bestanden vrij te downloaden. Deze bestanden zijn een super ondersteuning bij het tekenen van inbouw situaties.

* Kies voor Nederlands.

* Kies voor Architecten

* Kies voor Downloads

Vervolgens verschijnen al onze producten als afbeelding en door er op te klikken kun je meer van deze producten bekijken.

* Kies voor CAD-bestanden

Nu kan de juiste afbeelding van elk product gebruikt worden om in elke tekening te integreren.

Een enkele keer is er onder de duitse taal meer info beschikbaar dan onder nederlands.

 

Dagelijks melden architecten zich bij ons, om advies vooral over inbouwrolluiken. Belangrijk is, dat wij niet alleen de producten, maar ook de kennis in huis hebben om hun van het juiste advies te voorzien. Vaak is de beschikbare ruimte niet voldoende om er een deugdelijk product in te integreren. Daarom is het juist zo belangrijk op voorhand te weten, welke ruimte er in het muurwerk gespaard moet worden om een perfect eindresultaat te bewerkstelligen. Naast rolluiken, kunnen wij ook ondersteunen bij het integreren van Screens, Buitenjaloezieƫn en garagedeuren.

Roma inbouwrolluik KARO (Architecten)De grootste zorg bij inbouwen is vochtafvoer. De tweede vraag is: hoe gaan sevice plagen aan het product. Ook belangrijk is: hoeveel ruimte is er beschikbaar?

De ROMA inbouwrolluiken zijn allemaal voorzien van een contructie zodat al het vocht en water wat door b.v. het natte rolluikblad naar binnen wordt gebracht, naar buiten wordt af gevoerd.

Als dit vocht niet op de juiste wijze naar buiten wordt gebracht, zal het stelkozijn en de houten aftimmering in korte tijd schade oplopen.

Wij bij ROMA willen zeker niet beweren, dat wij alle wijsheid in pacht hebben, maar door meer dan 30 jaar ervaring en fouten maken weten wij in ieder geval wel hoe het zeker niet moet. Wij hebben dat leergeld betaald en willen daar graag onze partners van mee laten proffiteren.

Zowel op www.zonwering.nl als op www.romabenelux.nl kan er meer informatie gevonden worden

 

Folkers Zonweringen nu ook:

.hr folkers

 

 

Folkers Zonweringen is u ook graag telefonisch van dienst, maar natuurlijk kunt u ook gebruik maken van het contact formulier op onze site.